Galleri
Hent Adobe Flash player

Debon erhvervstrailere

Debon trailere

Debon byder på et udvidet program af mange trailertyper. Producenten er Cheval Liberté. Her er hverken sparet på kvalitet eller udstyr, og alle modeller tilbydes til faste lavpriser. Vælg kategori efter hvilken type erhvervstrailer du søger.
Debon Tiptrailer m/elhydraulisk 3-vejstip
Tiptrailer-serien fra Debon omfatter en række modeller som opfylder mange transportbehov i både den private og den erhvervsmæssige sektor. Masser af kvalitet for pengene til utroligt attraktive priser.
Debon Cargoliner
Debon Cargoliners er helstøbte glasfibertrailere i flere varianter. Eksklusivt er disse forsynet med PULLMAN hjulophæng for skånsom og stabil transport.
Debon Alutrailer
Debon alutrailer i 3 størrelser Med denne alutrailer opfylder DEBON nu også de mindre flyttehov, både for gør-det-selv-folket såvel som for den erhvervsdrivende.
Debon Boxtrailer
Debon boxtrailer Lukket boxtrailer i 3 størrelser med ubegrænsede anvendelsesmuligheder. Aerodynamisk front som er helstøbt med taget i glasfiber. Mulighed for 3 farvevalg: hvid, sort eller lys grå. Der er endvidere mulighed for alusider for en begrænset merpris.
Cheval-Liberte A/S  |  Amaliegade 9 1 sal  |  1256 KBH K.  |  Tlf. 70271616  |  Cvr. 35654488  |  info@cheval-liberte.dk